Hoveniersbedrijf den Boer

 

                                                                            

Hoveniersbedrijf den Boer is een jong bedrijf dat zich richt op alle aspecten van het hoveniersvak.

Na jarenlange ervaring en kennis opgedaan te hebben bij een bekend hoveniersbedrjf in de regio is het besluit gevallen om zelfstandig verder te gaan.

Of het nu gaat om aanleg of onderhoud bij hoveniersbedrijf den Boer bent u aan het goede adres. Van kleine veranderingen in u beplanting tot het repareren van schuttingen,het herstellen van straatwerk,advies en verschillende soorten houtwerk( van vlonders, overkappingen tot het plaatsen van sauna's).Niets is te gek en alles in goed overleg met de klant. Na het uitwerken van een plan waarbij rekening wordt gehouden met al u persoonlijke wensen volgt de offerte waarna met goedkeuring aan u opdracht wordt begonnen.

Hoveniersbedrijf den Boer heeft voor elk budget een plan.

    

 

Ook als u zelfstandig u tuin aanlegt kunt u hier terecht voor advies of om ons net dat ene ding te laten doen wat u niet lukt. Doordat wij overleggen tijdens de werkzaamheden komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bel voor een vrijblijvende afspraak.

M.v.g. Rene den Boer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hoveniersbedrijf den Boer uit Maassluis verricht ook werkzaamheden in o.a. Vlaardingen,Maasland,Maassluis,Maasdijk,s'Gravenzande,Honselersdijk,Heenweg,de Lier,Hoek van Holland,Monster,Schipluiden en den Hoorn.

 

 

E-mail  |  info@hoveniersbedrijfdenboer.nl